Omezení činnosti TJ Tatran Litovel vzhledem k epidemiologické situaci


Omezení činnosti TJ Tatran Litovel vzhledem k epidemiologické situaci
Činnost všech sportovních oddílů TJ Tatran Litovel, stejně jako řady tělovýchovných jednot a sportovních klubů v celé zemi, je aktuálně značně omezena. Je nutné respektovat všechna nařízení správních orgánů, aby se co nejvíce zabránilo šíření nemoci COVID-19. Konkrétní omezení čtěte uvnitř článku.

•  Na základě opatření Bezpečnostní rady města Litovle (viz zde: https://www.litovel.eu/cs/urad/uredni-deska/aktualni-informace/mesto-litovel-prijima-mimoradna-opatreni-v-souvislosti-s-narizenimi-vlady.html) byla uzavřena do odvolání všechna sportoviště zřizovaná Městem Litovel, včetně sportovní haly ZŠ Vítězná.
•  Veškeré tréninkové hodiny a konání domácích mistrovských, přípravných a ostatních utkání se z důvodu uzavření těchto sportovišť až do odvolání ruší (nutno sdělit svým sportovním svazům)
•  Soutěžní utkání hraná u soupeřů si jednotlivé oddílů řeší v rámci svých sportovních svazů individuálně
•  Pro venkovní tréninky a veškeré soutěžní a přípravné zápasy oddílu kopané jsou vydaná opatření pouze doporučovaná. Další postup si budou řešit funkcionáři oddílu se zástupci FAČR

Ještě jednou vyzýváme všechny členy TJ Tatran k respektování nařízení vlády, Bezpečnostní rady města Litovle aj. Taktéž doporučujeme minimalizovat osobní kontakt (vzdálenost alespoň 1,5 metru, podávání rukou, objímání, polibky), dodržovat zvýšenou osobní hygieny (mytí rukou atd.) a respirační hygienu (správné techniky kýchání, kašlání, smrkání).

Věříme, že uvedená opatření budou účinná, ochrání nás, obyvatelstvo a přispějí k co nejrychlejšímu potlačení nemoci a návratu života do normálních kolejí.
12.3.2020 | admin | Přečteno: 1918x

Partneři: